Dorian Popa, un nou tatuaj INEDIT inspirat din lucruri care i-au schimbat viața: ”Tremură inima în mine ca într-un iepuraș”

Data publicării:

Dorian Popa și-a surprins fanii cu un nou tatuaj spectaculos, inspirat din lucruri care i-au schimbat viața. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiși, dar și vologgeri. Pe lângă aspectul fizic, demn de invidiat, Dorian Popa este îndrăgit de toată lumea pentru felul său amuzant de a fi, dar și datorită tuturor proiectelor în care este implicat și cărora se dedică. În plus, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul reușește să-și surprindă fanii pe zi ce trece tot mai mult.

Dorian Popa, un nou tatuaj spectaculos!

Astăzi a fost o zi importantă pentru Dorian Popa. Acesta a împlinit patru ani de vlogging, motiv pentru care a ales să își facă și un tatuaj semnificatic cu această ocazie. În urmă cu ceva timp, artistul le-a promis fanilor că își va face un tatuaj legat de YouTube, platforma care i-a schimbat viața.

”Știți povestea de pe YouTube, astăzi, 9 februarie, începe un nou capitol, ne apropiem de împlinirea a patru ani de YouTube, așa că pregătim surpriza. Tremură inima în mine ca într-un iepuraș. Deși nu sunt un promotor al tatuajelor neapărat, am cele mai importante momente din viață marcate pe pielea mea”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

În noul tatuaj se regăsește sigla YouTube, portretul cățelușului său, Cheluțu, dar și un palmier. Aceste lucruri simbilizează pentru artist cele mai importnte lucruri care i-au schimbat viața în ultimii patru ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel