Dorian Popa, umilit de un fotbalist de la FCSB. Ce i-a spus jucătorul artistului când i-a cerut o poză

Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa a povestit cum a reușit un fotbalist de la FCSB să-l umilească, după ce i-a cerut să facă o poză cu el.

Dorian Popa a povestit cum, în urmă cu cinci ani, a trecut printr-un moment umilitor. Mai exact, artistul și iubita lui au mers la un merci unde juca fosta echipă Steaua, acum FCSB. Cei doi și-au achiziționat bilete la VIP, iar acolo erau și câțiva fotbaliști. Dorian Popa s-a dus la unul dintre ei pentru a face o fotografie, însă acesta s-a trezit cu un mare refuz.

„Am stat la zona VIP. (...) Erau acești doi jucători, Latovlevici și încă un băiat și m-am dus și eu să fac o poză, ca prostălău așa, de fericire că-s acolo. Și el mi-a zis să-mi iau tălpășița, că nu văd că el e ocupat, se uită la meci. Ce a fost mai dureros a fost că după mine a venit un copil de 9-10 anișori, care a cerut același lucru și a primit același răspuns”, a povestit Dorian Popa pentru Antena Stars.

 

Artistul a declarat că nu își amintește cum îl chema pe fotbalist, mai ales că nu se declară un mare microbist.

„Nu mai știu cum îl cheamă, jur că nu îmi mai amintesc. Nu e o chestie pentru a-l proteja, că nu-l protejam pe nesimțit, sincer să spun, dar nu-mi amintesc. E nu-s cu fotbalul, eu am fost acolo cu nevastă-mea, ea e mare mocrobistă și fan Steaua. (...) Era jucător mare rău, dar nu mai știu cine era, deci acum vreo 5-6 ani la Steaua”, a mai spus artistul.

 

Dorian Popa va ajunge din nou pe masa de operație

 

Dorian Popa a ajuns în urmă cu câteva săptămâni pe masa de operație din cauza unor probleme de sănătate la nivelul nasului. Artistul avea deviație de sept, așa că medicii au decis că este cazul să îl opreze de urgență deoarece nu reușea să respire cum trebuie. 


”Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a povestit Dorian Popa pe Instagram.


Chiar dacă abia s-a recuperat după intervenție, acesta le-a spus fanilor că va mai urma o operație la sfârșitul lunii. Artistul nu a dat prea multe detalii și le-a spus internauților că vor avea parte de o surpriză. 


”Renovare cum mi-am făcut acum la 33 de ani n-am crezut în viața mea că o să-mi fac și ce bine mă simt. Mai am o operație surpriză undeva spre sfâșit de octombrie, dar încă nu vă spun. Acum mi-am făcut dinții”, a dezvăluit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel