Dorian Popa și-a ȘOCAT fanii, după ce a ajuns să doarmă în mașină. Motivul este unul INCREDIBIL

Data actualizării: | Data publicării:

Dorian Popa și-a șocat fanii, după ce s-a filmat în timp ce dormea în mașină. Acesta a mărturisit și motivul pentru care a făcut acest gest.

Dorian Popa face ce face și ajunge în centrul atenției. Artistul este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar și cel mai apreciat vlogger, datorită videoclipurilor sale, care strâng milioane de vizualizări.

Acesta își uimește fanii pe zi ce trece cu tot felul de provocări. Recent, Dorian Popa  a decis să doarmă în mașină timp de 24 de ore. Artistul a vrut să le demonstreze fanilor că se ține de cuvânt, motiv pentru care a postat pe InstaStory mai multe filmulețe din mașină, însă acesta nu a fost singur. Dorian Popa l-a avut alături pe cățelușul lui celebru, Cheluțu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa își petrece majoritatea timpului în sala de sport, astfel că în aceste condiții artistul nu a uitat să se antreneze, motiv pentru care a luat o ganteră cu el în mașină.

Odată cu lăsarea serii, acesta a avut grijă să aibă cu el și un laptop, unde și-a pus un film pentru ca timpul petrecut în mașină să treacă mai repede.

Dis de dimineață artistul și-a încheiat ”misiunea” și le-a spus fanilor că provocarea a fost făcută cu succes, iar acum rămâne să și posteze clipul video în care prezintă pe larg toate activitățile din timpul petrecut în interiorul mașinii sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel