Dorian Popa și-a lovit bolidul de lux: „Am zis că mă strecor și m-am strecurat de toți banii/ FOTO

Data publicării:

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști din mediul online și se bucură de un succes imens în rândul tinerilor. Ce a pățit în trafic actorul?

Dorian Popa este foarte îndrăgit de oameni, mai ales pentru atitudinea pozitivă pe care o are de fiecare dată, indiferent dacă are sau nu o perioadă bună. Artistul se bucură de un succes imens în mediul online, mai ales pentru că este foarte activ și le povestește fanilor toate întâmplările prin care trece. Actorul nu și-a început săptămâna mult prea bine deoarece și-a lovit bolidul de lux. Aceasta le-a povestit totul urmăritorilor de pe Instagram.


„Numai eu puteam să vreau să nu mut oamenii care au parcat anopoda și să mă înfig direct într-un cârlig de remorcare al unei mașini. Of, doamne, că trebuie să înțelegem și oamenii care parchează anopoda pentru că e lipsă de locuri de parcare. Am zis că mă strecor și m-am strecurat de toți bani. Asta nu este bine! Nu-mi vine să cred, i-a sărit și ornamntul din față”, a spus Dorina Popa pe Instagram. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel