Dorian Popa, secretul unui influencer de succes. Cum a reușit artistul să fie celebru pe Youtube: „Selly, Gami, ăștia sunt copii pe lângă mine”

Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați infleunceri din România. Artistul câștigă bani grei din Youtube și a lansat o carte în care vorbește despre succesul lui răsunător. 

Este tot timpul plin de optimism și voie bună, iar asta i-a adus o comunitate foarte mare de fani în mediul online. A devenit cunoscut în anul 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii săi din „Lala Band”, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. 


Dorian Popa spune că fără rolul în cel mai apreciat serial pentru adolescenți nu ar fi reușit să ajungă atât de departe. Artistul a reușit să câștige inimile fanilor care îi urmăresc cu sufletul la gură fiecare nou videoclip de pe Youtube. 


Dorian Popa spune că se bucură imens că a găsit și el loc în comunitatea influencerilor din România, unde colegii lui sunt mult mai tineri decât el. Artistul este fericit că le poate oferi adolescenților conținut de calitate și se simte mai liber ca niciodată în această lume a online-ului. 


”Selly, Gami, ăștia sunt copii pe lângă mine. Îmi sunt prieteni, îi apreciez că sunt muncitori, dar sunt copii. Eu mă simt dinozaur. Dar mi-a plăcut foarte mult, m-am regăsit. L-am studiat pe Will Smith, care și-a deschis canalul de YouTube după ce mi l-am deschis eu și care are niște video-uri în care spune că YouTube-ul i-a schimbat viața”, a mărturisit Dorian Popa.


Dorian Popa a lansat o carte despre viața lui: „Tu ești următorul influencer de succes”


Dorian Popa a lansat cartea „Tu ești următorul influencer de succes”, în care își povestește viața, dar și cum a ajuns să facă milioane din vlogging. Cartea a fost scrisă de Ionuț Tuta, după ce l-a intervievat pe artist timp de trei zile.

„Cartea este făcută să fie cât se poate de plăcută, de digerabilă, în stilul meu umoristic, dar, în același timp, cât se poate de realist. Cartea are 300 de pagini, dar nu sunt scrise cuvinte, rând după rând. La anumite citate am reușit să le punem niște chenare, citate, ca să fie cartea mai vioaie, nu lectură stufoasă efectiv. Am văzut setea oamenilor pentru a cunoaște mai multe substraturi din acest domeniu, social media, care a devenit un business de toată frumusețea. Am îmbinat ideea de business din carte, cu ideea de viață personală. Am povestit clădirea personalității mele, a educației, cum a apărut muzica în viața mea, ce alte cariere am mai încercat. E un fel de autobiografie, cu business book de toată frumusețea, după părerea mea. E ca un manual de Windows”, a declarat Dorian Popa pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 dec 2021, 08:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience