Dorian Popa, SĂLTAT de poliția din Grecia: Aveau mitraliere! Am zis că-mi pun cătușele, mi-au zis să mă pun cu fața la mașină

Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa a fost săltat de poliția din Grecia. 

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia, după ce a fost luat cu asalt de polițiști și percheziționat. Totul s-a întâmplat la Salonic, acolo unde a plecat în weekend pentru a filma câteva videoclipuri pentru canalul său de Youtube.

Vedeta le-a povestit fanilor săi, cu lux de amănunte, despre întreaga experiență neplăcută prin pe care a trăit-o.

Dorian Popa se afla va volanul mașinii în momentul în care a fost oprit de polițiștii eleni, dar nici prin cap nu i-a trecut ce avea să urmeze.

Artistul a fost percheziționat, pus lângă mașină și căutat de autorități în buzunare.

 

"În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel", a spus Dorian Popa.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 ian 2022, 22:16 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience