Dorian Popa, probleme de sănătate. Artistul riscă să ajungă pe masa de operație: ”Medicul va decide”

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate, chiar la început de an. Artistul ar putea ajunge pe masa de operație.

Anul trecut, Dorian Popa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Artistul a avut deviație de sept, așa că medicii au decis că este cazul să îl opreze de urgență deoarece nu reușea să respire cum trebuie. Se pare că nici anul 2022 nu a început bine pentru Dorian Popa și asta pentru că se confruntă în continuare cu probleme de sănătate. 

Acesta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a moștenit de la tatăl său o problemă cu amigdalele, iar acestea îl deranjează destul de tare, în special dimineața.  Dorian Popa a povestit că a mers iar la doctor, acolo unde s-a decis să i se facă mai multe investigații.

“Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii! Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu!”, a spus Dorian Popa pe canalul lui de Youtube.

 

Dorian Popa a mărturisit că așteaptă ca medicul să decidă dacă va fi nevoie să își scoată  amigdalele.

”După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”, a mai spus Dorian Popa.

 

Dorian Popa a avut probleme și cu urechile

 

Dorian Popa a ajuns de urgență la spitaulul ORL, după ce a încercat să se curețe în ureche cu bețișoare. Mai exact, în momentul în care artistul a băgat bețișorul în ureche, a început să îi curgă sânge. După câteva investigații, medicul i-a pus și o meșă în ureche, deoarece sângerarea nu se oprea. Totodată, medicul a spus că acesta a fost extrem de aproape cu bețișorul de timpan.

Se pare că Dorian Popa a fost la un pas să-și piardă auzul. Artistul a ținut să le dea un sfat și fanilor pe rețelele de socializare pentru a nu trece și ei prin ce a trecut el.

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel