Dorian Popa, pe mâna medicului, din cauza unei obsesii. Cu ce problemă se confruntă artistul: ”Nu mă simt bine, sunt niște chisturi”

Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicului, după ce o pbsesie la care nu poate renunța i-a cauzat probleme de sănătate.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști, dar și cel mai râvnit bărbat din România. Acesta ar face orice pentru ca aspectul lui să fie impecabil. Cu toate astea, Dorian Popa a ajuns să aibă și câteva probleme de sănătate din cauza unor obsesii la care a mărturisit că nu poate renunța.

Recent, Dorian Popa  le-a dezvăluit fanilor că după multe zile în care problemele de piele i-au dat mari bătăi de cap a ajuns la concluzia că are nevoie de ajutorul unui specialist, motiv pentru care a ajuns în cabinetul medicului dermatolog.

”Am două lucruri pe piept. Le-am anihilat, dar nu am reușit să rezolv situația, dar domnul doctor face magie. Ce sunt oare? Domnul doctor spune că pot apărea și de la firul de păr pentru că eu mă epilez cu lama, în niciun caz de la bătrânețe, așa cum am zis eu”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe internet, imediat ce a ajuns în cabinetul medicului dermatolog.

La scurt timp, Dorian Popa a ținut să își liniștească fanii, spunându-le că medicul i-a scos chisturile de sub piele, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor. Deși a ajuns pe mâna medicului din cauza obsesiei sale, așa cum spune și el, Dorian Popa a asigurat pe toată lumea că nu va renunța la plăcerea și dorința lui de a avea mereu o piele fină, în ciuda riscurilor la care se expune.

”Gata, fratele este complet vindecat, am rămas puțin ciupit și am și un plasture. Nu sunt puncte de grăsime cum credeam eu, înțeleg că sunt mici chisturi care se formează din cauza firelor de păr care nu reușesc să străpungă pielea și atunci se cicatrizează, motiv pentru care se formează aceste chisturi. Totul de la obsesia mea de a fi mereu epilat. Eu nu vă mint, ăsta sunt. Mă bucur că am făcut și asta că nu mă simțeam bine în pielea mea că știam că am chestii de corectat, plus că nu e bine să le expun la soare”, a adăugat artistul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel