Dorian Popa, pe mâna medicilor. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artistul:”E un moment foarte important în viața mea”

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa le-a mărturisit fanilor că a ajuns pe mâna medicului, din cauza unei probleme de sănătate moștenită din familie.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul  se laudă cu comunitatea lui de fani care îl îndrăgesc datorită felului său de a fi. Cântărețul are o energie molipsitoare și îl face pe acesta să fi extrem de plăcut în fața publicului său.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plin de viață, recent, Dorian Popa le-a povestit fanilor că urmează să facă niște controale mai amănunțite, de frică ca nu cumva să se confrunte cu probleme grave de sănătate. Artitul a mărturisit că intenționează de multă vreme să facă acest lucru, însă a tot amânat. Acum, la îndemnul mamei sale, dar și în urma unor experiențe din familie neplăcute, Dorian Popa a decis să meargă  la medic.

”E un moment foarte important în viața mea. Am mai mult de jumătate de an de când îmi propun să intru în revizie, nu mi-am mai făcut de mult niștre controale amănunțite plus că ultimele luni de zil au fost cu probleme pentru mamișor și cumnata mea, au pietre la rinichi. Așa că am tras o singură concluzie, geneticul familiei Popa din punct de vedere al rinichilor este zob, este ereditară, așa că trebuie să fim atenție. Eu am învățat că mai bine prevenim, decât să te chinui să repari”, a spus inițial Dorian Popa pe rețelele de socializare.

 

Cea care îi face masaj lui Dorian Popa a constatat în timpul procedurii că s-ar putea să aibă probleme cu rinichii, boala cu care s-a confruntat și mama și cumnata lui.

”Așa că în timp ce făceam reflex-terapie am simțit că am o gâlmă în talpă și am întrebat ce e cu ea. În talpă sunt centrii care reprezintă tot organismal nostrum și zice că e din zona rinichilor și că ea crede că trebuie să mă verific. Nu mi-a venit să cred, asta e cea mai mare problemă a familiei Popa. Acum mi-am făcut programare la ecografie, voi începe o revizie complete a întregului corp. Așa e normal, nici mie nu mi-a căzut bine, dar e mai ok să aflăm din timp. Sunt programat la endoscopie și colonoscopie pentru că am niște hemoroizi cronici de la tatăl meu”, a adăugat ulterior artistul.

 

În urma mai multor analize și investigații, Dorian Popa le-a transmis fanilor că totul este bine și că nu are nicio problemă de sănătate. 

”Am vești bune. Rinichii sunt forță, prostata este mică”, a completat cântărețul la ieșirea din primul cabinet medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel