Dorian Popa nu are de gând să se însoare. Care sunt planurile de viitor ale artistului

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa și Claudia Iosif, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa și Claudia Iosif, sursa foto Instagram

Chiar dacă este într-o relație serioasă de foarte mulți ani, Dorian Popa nu știe încă dacă va face prea curând pasul cel mare. 

Dorian Popa se bucură de un succes imens în mediul online. Este unul dintre cei mai urmăriți artiști de pe Youtube și are planuri mari în ceea ce privește cariera. Chiar dacă el și iubita lui au o relație minunată, artistul spune că încă nu și-au planificat nunta și nici venirea pe lume a unui copil. Din cauză că muncesc foarte mult, cei doi nu ar fi pregătiți pentru a face față unei responsabilități atât de mari. 


”În momentul în care un copil apare într-o familie, prioritățile se schimbă, resursa timp se dozează cu totul altfel și știindu-mă că muncesc de luni până luni și soția mea la fel, deocamdată nu. Dacă va fi să apară copilașul, cu siguranță ne vom căsători pentru că ne dorim să aibă o familie și să poarte același nume”, a spus Dorian Popa în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience