Dorian Popa, motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul

Data publicării:

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii, după ce a publicat mai multe fotografii și filmulețe de pe patul de spital. Acesta a dezvăluit și motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Dorian Popa a postat ieri o serie de fotografii de pe patul de spital, acolo unde artistul le-a arătat fanilor în ce stare se află. Bandajat la nas și cu vocea obosită, acesta părea că abia ieșise din operație. Fanii imediat au speculat că acesta a făcut o operație de rinoplastie. Ulterior, Dorian Popa și-a liniștit fanii, spunându-le că a fost doar o farsă și că a vrut doar să își sperie prietenii.

Artistul a apelat la o clinică privată pentru a-l ajută să își ducă la bun sfârșit farsa pe care le-a pregătit-o fanilor și celor apropiați. Dorin Popa a rugat un cadru medical să îi bandajeze nasul încât să pare că s-a operat,  și-a luat atitudinea de pacient abia ieșit din sala de operație, după care a început să își sune mai mulți prieteni cărora le-a spus fie că și-a micșorat nasul, fie că a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost bătut.  Cu toții au rămas socați la vederea stării în care se afla artistul și s-au îngrijorat pentru starea lui de sănătate. La scurt timp după ce i-a speriat, Dorian Popa i-a sunat să îi liniștească spunându-le că este doar o farsă. 

Întreg momentul a fost filmat pentru vlog-ul artistului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel