Dorian Popa, victima hoților, în timpul unui concert. Ce i-au furat artistului de pe mașină: „Furăciunea nu te duce departe în viață”

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, Instagram

Dorian a fost păgubit de hoți, chiar în timpul unui concert. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Dorian Popa este foarte îndrăgit de oameni, mai ales pentru atitudinea pozitivă pe care o are de fiecare dată, indiferent dacă are sau nu o perioadă bună. Artistul se bucură de un succes imens în mediul online, mai ales pentru că este foarte activ și le povestește fanilor toate întâmplările prin care trece. Recent, artistul a povestit că a ajuns victima hoților, chiar în timpul unui concert. 

Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert

Artistul a mărturisit că este foarte dezamăgit de cele întâmplate și a ținut să transmită un mesaj pentru cei care au făcut acest gest. Deși paguba nu este mare, Dorian Popa a precizat că va avea grijă pe viitor.

„Sunt supărat cu spume! Mi-au furat căpăcelele de la roată, doar din spate pentru că în față vedea Cori.

La concerte Cori stă în mașină și probabil vedea. Ce vagabonțeală!  Deci, mi-a umflat roata din spate și i-am zis să-mi pună căpăcelele la loc, că doar ce le-am cumpărat, acum vreo 3-4 săptămâni, că-l mănânc cu fulgi cu tot. Și-mi zice: 'Ce căpăcele?'  Fiți atenți, aveam și eu căpăcele frumoase, sunt supărat rău. Dar stați liniștiți că o să-mi mai cumpăr, că v-am spus că nu sunt scumpe.

Pe mine nu mă deranjează, sunt 50 de lei patru căpăcele din astea, muncesc ca să pot să-mi mai cumpăr. O să-mi iau 16 seturi ca să le am și ca să puteți fura voi', a spus Dorian Popa pe YouTube.

„Furăciunea nu te duce departe în viață'

„În continuare nu înțelegeți că asta cu furăciunea nu te duce departe în viață. Și ăia care au făcut bani mulți din furăciune, tot la cușcă ajung. De ce furăciune, mă? Du-te și muncește și cumpără-ți!', a mai spus artistul.

Mașina artistului a fost lovită în parcare

În urmă cu un an, Dorian Popa s-a mai confruntat cu o situație asemănătoare. Mai exact, artistul și-a găsit mașina lovită în parcare, iar cel care i-a avariat bolidul a fugit de la locul accidentului.

„Este posibil să se fi întâmplat chiar în parcare, aseară, la sală. Eroarea, care vorbea despre camera mașinii, este din faptul că această stemă a fost spartă. Nu îmi dau seama cum a fost spartă, grila pare în regulă. Este clar că cineva mi-a lovit mașina. Trebuie să mergem să deschidem un dosar de daună. Mi-a venit să plâng când am văzut.

A fost spartă și s-a și dus înapoi. Îmi stă inima în loc, mă ia durerea de cap. Când am încercat să deschid capota, am conștientizat că ceva s-a întâmplat atât de puternic încât s-a rupt și manetuța asta, de nu mai puteam să o deschid', a susținut Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Dorian Popa, afacerea de 50 de lei cu care spune că poți să dai lovitura

Dorian Popa se pricepe de minune să-și crească conturile bancare. Artistul a făcut bani grei din muzică, din online, din filme, dar și din imobiliare. El s-a pregătit pentru o carieră în bancă, însă viața l-a adus în lumina reflectoarelor. Deși meseria sa este cea de entertainer, Dorian Popa nu și-a pierdut abilitățile învățate în facultate, astfel că mintea lui calculează imediat potențialul de a face bani. Întrebat ce ar face cu 50 de lei, artistul a spus că i-ar investi imediat într-un mic business cu limonadă, pe care, cu ajutorul online-ului, l-ar crește rapid. 

„Mă gândesc la primul business pe care pot să îl fac cu cei 50 de lei. Îți imaginezi că ai o afacere cu limonadă și îi faci niște promovare pe Instagram și de la trei lei limonada, după ce o să afle câțiva de limonada ta, dai 2 pe gratis pe la influenceri, poți să ajungă la o limonadă de cinci lei. S-ar putea să îți fie foame într-o zi, s-ar putea să nu dormi într-o zi. Dacă te gândești că într-o zi trebuie să și mănânci, s-ar putea ca business-ul să nu iasă”, a spus Dorian Popa, la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel