Dorian Popa își schimbă NUMELE din buletin. Mama lui, ȘOCATĂ. Cum îl va CHEMA: Am pornit demersurile!

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa a luat decizia radicală. Toată lumea a rămas șocată. Cum îl va chema în buletin. 

Dorian Popa este una dintre cele mai urmărite vedete din showbiz-ul românesc și a lansat mai multe trenduri în mediul online. Vedeta a luat o decizie radicală care o șocat pe toată lumea, dar mai ales pe mama și pe iubita lui. 

 

Cunoscut pentru piesa Hâtz și "Hâtz Johnunle", devenit între timp un tic verbal, atât pentru el, cât și pentru copiii și oamenii care-l urmăresc, Dorian Popa a decis să-și schimbe numele și a început deja toate demersurile. 


"Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: "când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume", a spus Dorian Popa, pentru Antena Stars.

Află ce nume va avea Dorian Popa în buletin de pe DCNews.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel