Dorian Popa și-a făcut un nou tatuaj. Ce a ales artistul de data aceasta: „Dumnezeu va rămâne pe pielea mea” / FOTO

Data publicării:

Dorian Popa și-a uimit fanii cu un nou tatuaj. Artistul le-a mărturisit fanilor și ce semnificație are.

Dorian Popa face ce face și ajunge mereu în centrul atenției. Recent, artistul le-a mărturisit fanilor că a decis să-și mai facă încă un tatuaj cu o semnificație profundă pentru el, după ce în urmă cu puțin timp a șocat cu un tatuaj cu câinele lui, Chelutzu, care a ajuns viral pe Internet. Astfel, artistul a postat imagini direct din salonul de tatuaje, unde și-a făcut un nou simbol pe piele, pe care să îl poarte tot restul vieții.

Noul tatuaj are o valoare foarte mare pentru el, căci simbolizează o cruce și relația strânsă pe care o are cu Dumnezeu.

„Pentru că Dumnezeu este alături de mine în fiecare zi și mă ajută să răzbesc prin lumea asta răutăcioasă, ba mai mult de atât, mă ajută să fiu fericit și implinit. Astăzi Dumnezeu va rămâne pe pielea mea. Da, ați auzit bine, un nou tatuaj”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Dorin Popa le-a arătat fanilor tot procesul și este nerăbdător să le arăte și rezultatul final.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel