Dorian Popa, greu de recunoscut în urmă cu 9 ani. Cum arăta artistul la începuturile carierei sale /FOTO

Data publicării:

Dorian Popa este mândru de realizările sale din ultimii ani și nu se sfiește să le arate fanilor transformarea prin care a trecut de-a lungul timpului. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și bine plătiți artiști, dar și vloggeri. Acesta se mândrește cu o carieră de succes, o casă de lux, dar și o iubită superbă. A cucerit online-ul, iar asta i-a adus sume frumoase în conturi. Artistul a dezvăluit pe pagina lui de Instagram cum arăta în urmă cu 9 ani, pe când avea doar 24 de ani. Chiar dacă este schimbat, acesta a vrut să le arate fanilor cum a evoluat. 

Dorian Popa nu se bucură de succes doar pe plan muzical, acesta vrea să reușească și în lumea afacerilor. 


Mai exact, artistul vrea să intre în afacerile imobiliare. Acesta a început deja să facă acest lucru, după ce a investit mai mulți bani în mai multe hectare de teren ca să ridice un complex rezidențial de locuințe. Proiectul său este însă în plină desfășurare.


”Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni TV.

 


Dorian Popa, despre motivul pentru care nu a ajuns încă în fața altarului: „Nici nu cred că vom mai face pasul acesta”


Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste d eiubire de peste 10 ani, dar nu au luat încă în calcul să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Artistul a dezvăluit care este motivul real pentru care nu s-au căsătorit încă. Dorian Popa spune că sunt fericiți și ar face acest pas doar dacă ar avea un copil împreună. 


„Nu am cerut-o niciodată, nici ea pe mine. Este o chestie pe care noi o avem în suflet. Avem 10 ani de zile fără acte, suntem foarte fericiți așa. Nici nu cred că vom mai face pasul acesta, poate când o să apară un al treilea membru al familiei. Pe ideea de unitate, să purtăm același nume de familie. Poate”, a declarat Dorian Popa, pentru wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel