Dorian Popa, foc și pară pe creatorii de conținut: „Eu nu vreau să cerșesc, măi, fraților”. Ce-l deranjează pe artist

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, captură video Youtube
Descriere foto: Dorian Popa, captură video Youtube

Dorian Popa are un cuvânt de spus împotriva creatorilor de conținut care fac live-uri.

Dorian Popa este unul dintre artiștii cei mai apreciați din România. El este recunoscut ca actor și cântăreț. Artistul are și câteva afaceri, iar mulți tineri se uită la discursurile sale motivaționale. Dorian Popa a vorbit în cadrul unui podcast despre calitatea de streamer. Acesta le spune fanilor să nu se încreadă în cei care spun cp se îmbogățesc peste noapte din diverse platforme de socializare. De asemenea, vedeta se arată a fi împotriva unei platforme în mod special.

 

De ce este Dorian Popa împotriva anumitor creatori de conținut

Artistul îndeamnă persoanele care se ocupă cu activitatea pe platformele de socializare să facă conținut frumos, decent, educativ. Acesta se arată împotriva unei anumite platforme din motivele pe care le și prezintă.

„Fă content frumos. Mă întreabă oamenii „Domule, dar de ce nu faci live-uri?”, știi care a fost răspunsul meu? Pentru că nu vreau să cerșesc, mă, fraților. Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli. În primul rând sunt vrăjeli nete, nu brute, iar la sfârșitul zilei, după ce calculează ei acolo ce le rămâne propriu-zis...sunt departe de sumele alea. Având în vedere ipochimenii care promovează aceste câștiguri, dacă chiar ar avea acele câștiguri, păi îi vedeai cu câte zece ceasuri la mână, cu câte 15 supercar-uri. Sunt genul de oameni care nu ar rata șansa să-și ia un Ferrari. Permite-mi să nu cred. Nu am văzut concret până acum cum poate să-ți arate venituri X-ulescu de la Youtube, n-am văzut. Din păcate, și eu sunt unul dintre cei care zbiară „Nu tiktok”, dar, din păcate, ia tot mai multă amploare. Dacă mă întrebi pe mine la finalul zilei, cred că modus operandi al Tiktokului este o urmare a faptului că este o aplicație generată de un popor comunist. Și atunci, acolo se poate întâmpla ce vor ei.”, a spus Dorian Popa în cadrul podcastului.

Ce a realizat după divorțul părinților

Cu toate acestea, Dorian Popa a abordat și un subiect mai sensibil pentru acesta. Este vorba despre episodul divorțului dintre părinții săi, un subiect despre care artistul rar discută. Detaliul care l-a făcut să cunoască bine situația a fost reprezentat de momentul în care mama sa îl îndemna să se înțeleagă cu tatăl său, deși acesta încerca să-i învrăjbească pe Dorian și fratele său împotriva mamei lor. Cu toate acestea, văzând că atitudinea mamei este una de înțelegere, Dorian a realizat că nu mai era nevoie să gândească prea mult pe acest subiect. Vedeta a știut ce alegere să facă.

„Când am văzut diferența de gândire diametrala opusă, nici n-a mai fost nevoie de vreo judecată. Eram deja major, ajunsesem la București la facultate, nu a mai fost nevoie să-mi zică cineva „alege”, că am ales din suflet. Am făcut Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Am ales singur această facultate. Undeva pe la 15 ani,eram la clasa a 9-a, a 10-a, îmi plăcea foarte multe partea de calculatoare, mă ocupam de absolut tot ce însemna LAN, rețea de calculatoare. În cartier la mine eu setam cablurile, eu setam IP-urile, eu setam DNS-urile, tot. În momentul ăla mi-am dat seama că aceste calculatoare vor fi în viața mea pentru totdeauna. Și, ce crezi, a început să se digitalizeze contabilitatea. Bunica mea (era contabilă în Constanța) m-a sunat și mi-a zis „Dorian, eu nu știu ce să mai fac”, că nu se pricepea. Ușor, Ușor, începusem să preiau tot ce era de contabilitate. Mi-au plăcut cifrele dintotdeauna. Și am ales acest drum pe mai departe. Știam că este și o meserie în care puteai face și bani. Mama a ținut mult timp la studiile mele.”, a mai spus Dorian Popa, în cadrul aceluiași podcast.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel