Dorian Popa, diagnostic crunt din partea medicilor: „Îmi dau și lacrimile, pentru că e foarte nasol ce a găsit doamna doctor”

Data publicării:
Dorian Popa, captura foto Youtube/ sursa Dorian Popa
Descriere foto: Dorian Popa, captura foto Youtube/ sursa Dorian Popa

Dorian Popa a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce diagnostic a primit artistul?

Dorian Popa a ajuns de urgență la medicul ORL, după ce a încercat să se curețe în ureche cu bețișoare. Mai exact, în momentul în care artistul a băgat bețișorul în ureche, a început să îi curgă sânge. După câteva investigații, medicul i-a pus și o meșă în ureche, deoarece sângerarea nu se oprea. 


„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

După controlul medicului ORL, artistului i-au fost făcute și câteva investigații la gât, iar diagnosticul a fost dur pentru Dorian Popa. 


„V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. În momentul în care a intrat cu camera în gâtul meu s-a dezlănțuit jihadul. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un handicapat. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu.


Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea”, a dezvăluit Dorian Popa pe Youtube. 


Dorian Popa are și reflux gastric, de care însă nu știa. Artistul spune că a avut simptome și îi dau lacrimile din cauza problemelor de sănătate pe care le are. 


„Cică îmi spune doamna doctor că am reflux gastro-esofagian, dar eu nu simt. Îmi dau și lacrimile, pentru că e foarte nasol ce a găsit doamna doctor”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel