Dorian Popa, dezvăluiri șocante despre relația cu tatăl lui: „Nu pot să-l iert”

Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Chiar dacă cu mama sa are o relație extrem de apropiată, Dorian Popa nu poate spune același lucru și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta se bucură de un succes imens în mediul online și reușește să cucerească pe toată lumea cu atitudinea sa mereu pozitivă și plină de energie. Chiar dacă acum poate spune că duce o viață perfectă, lucrurile nu au stat mereu așa în viața artistului. Acesta a avut o relație tumultoasă cu tatăl lui și spune că nu îl va putea ierta niciodată pentru felul cum s-a comportat cu mama sa. 


„Violență fizică nu a existat. Pentru asta, pot spune că îl respect, pentru că mi se pare ultima formă de degradare a ideii de familie”, a spus Dorian în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. 


Artistul a povestit că tatăl său s-a stins din viață chiar în perioada când el cunoscuse succesul în serialele „Pariu cu Viața” și „Lala Band”, dar niciodată nu a simțit că acesta este cu adevărat mândru pentru realizările fiului său. Dorian Popa a vorbit și despre cel mai dureros moment. 


„Felicitări, bravo”, a fost mesajul primit de Dorian Popa de la tatăl său. 


„Stai puțin! Îți mulțumesc că mă feliciți, îi mulțumesc și eu lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru ceea ce am primit, dar hai să ne rezolvăm lucrurile din trecut, care ne dor, care ne apasă!”, a spus Dorian.


Cătălin Măruță l-a întrebat dacă nu cumva regretă faptul că nu a ajuns la înmormântarea tatălui său. 


„Sper să nu generez un val de hate și un val de oameni care să mă judece, dar, din păcate nu-mi pare rău. Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greșesc, pentru că sunt extrem de credincios. Se spune că după ce se duc, oamenii trebuie iertați. Nu pot să-l iert. Nu pot să-l iert și e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta”, a dezvăluit artistul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel