Dorian Popa, despre afacerea cu care vrea să dea lovitura. În ce își investește artistul banii câștigați

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa are planuri mari de viitor. Artistul vrea să dea lovitura în afaceri.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști, dar și vloggeri. Acesta se mândrește cu o carieră de succes, o casă de lux, dar și o iubită superbă. Aproape zilnic, cântărețul împărtășește cu fanii lui tot ce se întâmplă în viața lui. De asemenea, acesta se lauda cu fiecare ocazie cu vila de lux  pe care a reușit să o contruiască după bunul plac.

Online-ul este un izvor de bani, dacă ne luăm după contul bancar al lui Dorian Popa. Artistul câștigă sume colosale pe care le bagă în buzunar, lunar, din rețelele de socializare. Nu e de mirare că Dorian Popa conduce mașini scumpe, are haine de lux iar vacanțele le petrece în cele mai exotice destinații. Artistul câștigă sume considerabile din rețelele de socializare. 

Pe lângă toate astea, Dorian Popa vrea să se lanseze în afaceri. Mai exact, artistul vrea să intre în afacerile imobiliare. Acesta a început deja să facă acest lucru, după ce a investit mai mulți bani în mai multe hectare de teren ca să ridice un complex rezidențial de locuințe. Proiectul său este însă în plină desfășurare.

”Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni TV.

 

Ce nu ar putea promova artistul niciodată

Există și colaborări pe care artistul nu a putut să le accepte, deși a fost vorba de sute de mii de euro. Dorian Popa  a povestit că, la un moment dat, un studio de videochat l-a contactat pentru a le face reclamă, dar artistul a zis PAS din start.

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun.

Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului.”, a declarat artistul într-un podcast.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel