Dorian Popa, de urgență la spital. Probleme grave cu mama sa: În interiorul ei se află o piatră de 1,4 centimetri

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa și mama lui, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa și mama lui, sursa instagram

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital cu mama sa.

Dorian Popa și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că mama lui se confruntă cu probleme de sănătate și tocmai de aceea a fost nevoit să o ducă de urgență la spital.

 

Dorian Popa, de urgență la spital cu mama lui
 

Mama artistului, Luminița Popa, sau "mamișor", așa cum o cunosc fanii lui Dorian Popa, mai ales după participarea la "Asia Express", s-a simțit rău în ultimul timp și a dat vina pe mâncare.

Pentru că durerile din ultima perioadă s-au agravat, Dorian Popa a decis să o ducă joi, de urgență la spital, iar medicii au descoperit că Luminița Popa are o piatră la rinichi.

Dorian Popa a filmat întregul moment și drum spre spital, exprimându-și nemulțumirea față de traficul care îl împiedica să ajungă mai repede la unitatea medicală.

"Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e când știi că trebuie să ajungi cu maică-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic pentru că Bucureștiul e blocat. Și ce crezi? Dacă bagi și tu o avarie și încerci să te descurci și tu un pic încep să te înjure toți că cine să se gândească că tu ai o urgență", a declarat Dorian Popa.

 

Citește continuarea pe DCNews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel