Dorian Popa, aroganță de zeci de mii de euro. Artistul și-a cumpărat o nouă bijuterie pe patru roți: ”Doamne, ce frumoasă e”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Dorian Popa a bifat o nouă aroganță de zile mari. Artistul și-a achiziționat un nou bolid cu care este pregătit să facă furori pe străzile Capitalei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa este un împătimit al mașinilor. Ei bine, cântărețul nu stă mult pe gânduri atunci când vine vorba despre dorințele sale, iar cum în tot anul muncește și face bani pe bandă rulantă, iată că acum a scos din buzunar sute de mii de euro pentru a putea să se bucure de un bolid de lux  cu care să gonească pe străzile Capitelei.

Dorian Popa, o nouă schimbare de look. Cum s-a tuns artistul/ FOTO

Așadar, artistul a făcut o nouă aroganță și le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare cum arată noua bijuterie pe patru roți pe care și-a cumpărat-o.  Artistul este extrem de încântat de această achiziție, mai ales că este una specială datorită faptului că este complet electrică.

”A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e. Uite-o! Mânca-o-ar tată. Uite spatele ăsta ce frumos e. Și acum să vedeți interiorul. Ia vezi tată.”, a spus Dorian Popa pe contul său de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel