Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu vrea să se căsătorească: „Avem 10 ani de zile fără acte”

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa și Claudia Iosif, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa și Claudia Iosif, sursa foto Instagram

Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani, dar nu vrea să ajungă în fața altarului. Care este motivul real?

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste d eiubire de peste 10 ani, dar nu au luat încă în calcul să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Artistul a dezvăluit care este motivul real pentru care nu s-au căsătorit încă. Dorian Popa spune că sunt fericiți și ar face acest pas doar dacă ar avea un copil împreună. 


„Nu am cerut-o niciodată, nici ea pe mine. Este o chestie pe care noi o avem în suflet. Avem 10 ani de zile fără acte, suntem foarte fericiți așa. Nici nu cred că vom mai face pasul acesta, poate când o să apară un al treilea membru al familiei. Pe ideea de unitate, să purtăm același nume de familie. Poate”, a declarat Dorian Popa, pentru wowbiz.ro.


Dorian Popa a dezvvăluit că de multe ori oamenii l-au acuzat că ar fi luat steriozi și nu mai poate face copii. potrivit spuselor lui, poate avea copii, dar preferă să mai aștepte deoarece ia niște suplimente nutritive care îi încarcă mult organismul. 


”S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a spus artistul în podcastul lui Cătălin Măruță.


Câți bani produce Cheluțu


Dorian Popa a declarat în urmă cu ceva timp  că animalul său de compnie a reușit să câștige până în prezent aproximativ 150.000 de euro. Artistul a șocat pe toată lumea, atunci când a dezvăluit cât de scump este halatul pe care îl poartă Cheluțu.

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat Dorian Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel