Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu și-a operat nasul: „Mi-e frică să nu...”

Data publicării:

Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care nu a ales până acum să își facă  intervenția de rinoplastie.

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar și cel mai apreciat vlogger, datorită videoclipurilor sale, care strâng milioane de vizualizări.

Recent, artistul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au avut ocazia să-i adreseze acestuia cele mai mari curiozități.

Una dintre cele mai controversate întrebări a fost de ce nu și-a micșorat Dorian Popa nasul cu adevărat, știind cu toții că recent le-a făcut o farsă fanilor, afișându-se bandajat, de parcă ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie.

„De ce nu îți faci nasul mai mic? Ți-ar sta mai bine, dar totuși tu ești forță oricum. Respect!”, i-a spus un fan lui Dorian Popa pe Instagram.

La scurt timp, Dorian Popa i-a răspuns fanului curios. Acesta a mărturisit că îi este teamă că această intervenție o să-l facă să pară prea „efeminat”.

„Mi-e frică să nu arăt prea efeminat”, a fost replica lui Dorian Popa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel