Dorian Popa a scos o nouă melodie alături de câinele său, Cheluțu. Piesa este deja în trending/ VIDEO

Data publicării:

Dorian Popa a cucerit din nou internetul cu câinele său, Cheluțu. Piesa a strâns aproape 400.000 de vizualizări.

După ce a cucerit tot internetul cu „Înoată Cheluțu”, care a fost numărul 1 în trending și are peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube, Dorina Popa surprinde din nou.

În numai 24 de ore, noua melodie a lui Dorian Popa cu cățelușul său, "Zile de vară", a intrat în trending și a strâns aproape 400.000 de vizualizări. Hitul este un cover după „Phineas și Ferb”, însă artistul a schimbat versurile, astfel încât să facă referire la câinele său, Cheluțu.

Dorian Popa a declarat în urmă cu ceva timp  că animalul său de compnie a reușit să câștige până în prezent aproximativ 150.000 de euro. Artistul a șocat pe toată lumea, atunci când a dezvăluit cât de scump este halatul pe care îl poartă Cheluțu.

”Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat Dorian Popa.

 

 

 

 

Cheluțu a împlinit 5 ani!

Ieri, a fost sărbătoare mare în familia lui Dorian Popa. Cheluțu, câinele artistului a împlinit cinci ani. Dorian Popa l-a sărbătorit pe patruped așa cum se cuvine, cu șampanie și tort.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel