Dorian Popa a recunoscut. Ce venituri impresionante deține artistul

Data publicării:
Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Dorian Popa, instagram

Dorian Popa știe cum să se facă remarcat și să atragă succesul de partea lui. Artistul a dezvăluit când a făcut primul milion de euro.

Dorian Popa este unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi și se bucură de un mare succes. Acesta se poate lăuda cu o viață de lux, în care pare că nu-i lipsește nimic. Pe lângă cariera muzicală, Dorian Popa s-a făcut remarcat și prin vlog-urile care au avut un mare impac asupra fanilor, astfel că nu-i de mirare că oamenii care îl urmăresc sunt de ordinul milioanelor.

Dorian Popa, primul milion de euro

Artistul are o relație foarte strânsă cu fanii săi, astfel că îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. Mai mult decât atât, când vine vorba de curiozitățile internauților nu se sfiește să le răspundă cu foarte multă sinceritate. Recent, un fan curios l-a întrebat pe Dorian Popa când a făcut primul milion de euro. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că i-a satisfăcut imediat curiozitatea.

„E o chestie destul de ciudată, pentru că produci niște bani și până nu ajungi să investești în niște active fixe, astfel încât să vezi ce s-a întâmplat cu banii tăi, îi cheltui și probabil că atingi niște cote de care nu ești conștient, trecând peste ele. Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casa și aveam niște economii. Împreună, depășeau suma de 1 milion euro. Dar, obiectiv vorbind, din câștigurile cu Pariu cu viața, LaLa Band și tot ce înseamnă în urmă cred că sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel