Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu poate să facă copii, momentan: "Mă sperie atât de tare ideea asta"

Data publicării:
Dorian Popa și Claudia Iosif, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa și Claudia Iosif, sursa instagram

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu poate concepe copii, deocamdată.

Dorian Popa și Claudia Iosif  forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 10 ani, iar una dintre cele mai dese întrebări primite de către aceștia a fost legată de apariția unui copil în viața lor. Cu sinceritate și cu zâmbetul pe buze, artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu motivul pentru care nu poate concepe copii, deocamdată.

Dorian Popa aprecizat că a rămas oarecum cu sechele, după ce câțiva dintre prietenii lor au trecut prin anumite traume cu bebelușii lor, însă speră să scape de această frică.

“Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre… am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel… Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama”, a declarat cântărețul pentru VIVA.

Artistul a mărturisit că momentan el și iubita lui nu pot să facă un copil, deoarece el consumă niște suplimente nutritive care nu sunt indicate pentru viitori părinți, iar el nu își dorește momentan să renunțe la ele.

“Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a mai dezvăluit carismaticul artist, conform susei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel