Dorian Popa a ajuns pe masa de operație. Care este starea de sănătate a artistului: "Astăzi îmi îndeplinesc un vis"

Data publicării:
Dorian Popa, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa instagram

Dorian Popa a fost supus unei intervenții chirurgicale. Artistul le-a mărturisit fanilor că și-a îndeplinit un vis.

Recent, Dorian Popa și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat pe patul de spital. Artistul nu a dat mai multe detalii despre intervenția chirurgicală la care a fost supus, dar se pare că totul este de ordin estetic. Dorian Popa le-a prezentat fanilor pe rețelele de socializare camera de spital în care stă internat, arătând la fel confortabil ca la un hotel.

 

„Ia, fiți atenți, facem turul camerei. Așa e când lucrezi cu medicul meu… cât de blană arată. Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților. 

Da, uitați-vă cum arată celulica mea. Altă viață! Bine tată, stai chill că nu am terminat. După cum spuneam se pare că pașii importanți la mine în viață se pare că se fac în clinica asta. 

Ce-ai măi, barosăneala aia mare. Exact cum îmi doream am primit și eu pijama de la spital, ultima oară am venit fără și m-am dus și mi-am luat. Era când m-am operat la nas”, a spus Dorian Popa înainte de a ajunge pe masa de operație, pe Instagram.

 

Dorian Popa, probleme de sănătate

 

Anul trecut, Dorian Popa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Artistul a avut deviație de sept, așa că medicii au decis că este cazul să îl opreze de urgență deoarece nu reușea să respire cum trebuie. Se pare că nici anul 2022 nu a început bine pentru Dorian Popa și asta pentru că se confruntă în continuare cu probleme de sănătate. 

Acesta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a moștenit de la tatăl său o problemă cu amigdalele, iar acestea îl deranjează destul de tare, în special dimineața.  Dorian Popa a povestit că a mers iar la doctor, acolo unde s-a decis să i se facă mai multe investigații.

“Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii! Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu!”, a spus Dorian Popa pe canalul lui de Youtube.

 

Dorian Popa a mărturisit că așteaptă ca medicul să decidă dacă va fi nevoie să își scoată  amigdalele.

”După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”, a mai spus Dorian Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel