Dorian Popa a ajuns din nou pe perfuzii. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: "După numeroasele concerte..."

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, instagram

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns din nou pe mâna medicilor. 

Dorian Popa traversează o perioadă delicată, iar oboseala acumulată ultimul timp, l-au adus pe artist pe patul de spital. Recent, Dorian Popa și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu perfuzia în mână. Cântărețul a mărturisit că nu este vorba de ceva grav, ci doar și-a administrat câteva vitamine pentru a se pune pe picioare și pentru a putea face față în continuare concertelor la care trebuie să fie prezent să încânte lumea cu vocea și vibe-ul său. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

"Am ajuns să aștept perfuzia asta ca pe Moș Crăciun, mai ales după numeroasele cocerte. Este sănătate pură, abia aștept să mă pună pe picioare. Cel mai tare refresh, sănătate pe pâine.", le-a povestit Dorian Popa fanilor săi din mediul online.

Dorian Popa nu și-a dorit celebritatea

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Artistul a reușit să câștige internetul de partea sa, ajungănd să fie extrem de bine plătit pentru postările lui.

La bază actor, devenit celebru după serialul „Pariu cu viața”, artistul a devenit una dintre cele mai populare vedete din România. Milioane de oameni îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, mărindu-i astfel condul din bancă.

Deși faima l-a îmbpgățit, Dorian Popa spune că nu a visat niciodată să devină celebru. Cu toate astea, artistul recunoaște că și-a dorit să facă bani și se gândea să lucreze în domeniul bancar. 


„Nu îmi doream să fiu celebru, să fiu faimos, ci îmi doream bani. La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău. Și când îi ai este rău că după vrei să faci mai mulți. Voiam să fac bani, dar nu mă așteptam niciodată să lucrez în domeniul ăsta. Eu am spus sus și tare că o să fiu business man mai precis în domeniul bancar, mă visam eu așa”, a declarat Dorian Popa, pentru playtech.ro


Mai mult, el spune că este convins că ar fi putut avea succes și ca avocat.

„Lumea îmi spune că la cât de mult vorbesc aș fi putut fi lejer un avocat, plus că mai sunt „acuzat” și de faptul că reușesc să întorc efectiv orice poveste în favoarea mea. Mea culpa, nu o fac intenționat neapărat. Este un fel de mod de a mă apăra”, a adăugat artistul, pentru sursa citată mai sus.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel