Dorian Popa a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: "Sângerarea nu se poate opri"/ FOTO

Data publicării:

Dorian Popa a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat.

Recent, Dorian Popa a ajuns de urgență la spitaulul ORL, după ce a încercat să se curețe în ureche cu bețișoare. Mai exact, în momentul în care artistul a băgat bețișorul în ureche, a început să îi curgă sânge. După câteva investigații, medicul i-a pus și o meșă în ureche, deoarece sângerarea nu se oprea. Totodată, medicul a spus că acesta a fost extrem de aproape cu bețișorul de timpan.

Se pare că Dorian Popa a fost la un pas să-și piardă auzul. Artistul a ținut să le dea un sfat și fanilor pe rețelele de socializare pentru a nu trece și ei prin ce a trecut el.

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

Dorian Popa a mai ajuns pe mâna medicilor în ultima perioadă

 

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa le-a povestit fanilor că urmează să facă niște controale mai amănunțite, de frică ca nu cumva să se confrunte cu probleme grave de sănătate. Artistul a mărturisit că intenționează de multă vreme să facă acest lucru, însă a tot amânat. La îndemnul mamei sale, dar și în urma unor experiențe din familie neplăcute, Dorian Popa a decis să meargă  la medic.

”E un moment foarte important în viața mea. Am mai mult de jumătate de an de când îmi propun să intru în revizie, nu mi-am mai făcut de mult niștre controale amănunțite plus că ultimele luni de zil au fost cu probleme pentru mamișor și cumnata mea, au pietre la rinichi. Așa că am tras o singură concluzie, geneticul familiei Popa din punct de vedere al rinichilor este zob, este ereditară, așa că trebuie să fim atenție. Eu am învățat că mai bine prevenim, decât să te chinui să repari”, a spus inițial Dorian Popa pe rețelele de socializare

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel