Dorian Popa, motivul pentru care nu poartă NICIODATĂ chiloți. Artistul a recunoscut: Eu nu mă dezic de principii

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu poartă niciodată chiloți. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din generația tânără. Actor, cântăreț, antreprenor și vlogger, artistul pare că a descoperit cheia succesului. Artistul se bucură de un succes imens pe plan profesional și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Acesta a intrat acum și în lumea afacerilor, unde a investit o sumă uriașă de bani. Proiectul imobiliar poartă denumirea de „Hâtz Residence” și este un ansamblu de vile în comuna Domnești. 

Pe lângă talentul său, Dorian Popa este apreciat și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Recent, artistul a dezvăluit într-un vlog cu Selly, motivul pentru care nu poartă niciodată chiloți.  Acesta a precizat că este un principiu de-al lui și nu se dezice niciodată de el. Mai mult decât atât, acest lucru îl face să se simtă mai bine. 

"Eu nu port niciodată chiloți. Cum ar fi să mă dezic de un principiu?  Nu port niciodată chiloți pentru că îți înfrânează trăirea", i-a mărturisit Dorian Popa lui Selly, în timp ce filmau un vlog pe o clădire, prinși în hamuri. 

@selly

 

♬ original sound - SELLY

Ce ar face Dorian Popa în caz de război

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Pe lângă vocea care l-a consacrat, cântărețul este apreciat de fanii săi și pentru umorul de care dă dovadă. Dorian Popa se consideră un bărbt curajos și a mărturisit că, în cazul în care ar veni războiul în România, nu s-ar gândi nicio clipă să fugă, ci ar râmâne să își apere țara. Artistul consideră că dacă ar fugi din calea războiului, ar da dovadă de lașitate. 

„Da, mă bag, nu fug. Din punctul meu de vedere, fuga este pentru lași. A fost dintotdeauna pentru lași. Nu fug. Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ca România să intre în această situație, cu siguranță războiul ar deveni mondial”, a spus Dorian Popa, potrivit Fanatik.

Dorian Popa a subliniat faptul că România este o țară NATO, astfel că, orice război s-ar apropia de noi, orice țară care este în NATO ar sări să ne protejeze. 

„Nu este un secret faptul că noi suntem o țară NATO și dacă războiul s-ar îndrepta spre una din țările NATO, atunci întregul NATO ar fi implicat, și întrebarea mea ar fi, de ce să fug, să mor pe alt pământ”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa: ”Este o muncă de o viață în pământul meu”

Dorian Popa a precizat că a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are și nu ar putea să își lase în urmă totul. 

„Adică nu mai bine, dacă Doamne ferește, ăsta îmi este sfârșitul măcar rămân acasă, apărându-mi munca de o viață? Că este o muncă de o viață în pământul meu”, a declarat Dorian Popa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel