Doinița Oancea a răbufnit chiar de ziua ei. Ce a scos-o din minți pe vedetă: "Mă enervează teribil"

Data actualizării: | Data publicării:
Doinița Oancea, sursa instagram
Descriere foto: Doinița Oancea, sursa instagram

Doinița Oancea a fost scoasă din minți chiar de ziua ei de naștere. Actrița a împărtășit motivul cu fanii ei.

Doinița Oancea a împlinit recent frumoasa vârstă de 38 de ani, eveniment care, potrivit spuselor ei a durat o săptămână. Acesta a avut alături prietenii apropiați, care i-au făcut artistei cele mi sincere urări de bine. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că a existat totuși un lucru care i-a stricat buna dispoziție.

Doinița Oancea, enervată la culme chiar de ziua ei!

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, bruneta le-a povestit cum a reușit să își strice buna dispoziție, chiar de ziua ei. Aflată într-un mall din Capitală, acesta a vrut să își cumpere niște produse de make-up dintr-un magazin, însă din cauza restricțiilor, aceasta nu a putut să încerce produsele, lucru care a enervat-o la maxim.

Mai mult decât atât, Doinița Oancea a mărturisit că urmează o perioadă mai încărcată, fiind ocupată cu niște cursuri de actorie care necesită o atenție mai amre asupra birocrației. Aceasta a mai spus că nu îi place să se ocupe de organizare, ci doar să joace.

„Am ajuns în mall, cu treabă. Când să plec am vrut să îmi cumpăr niște produse de makeup. Am intrat într-un magazin, dar nu am mai făcut-o pentru că mă enervează teribil că nu pot testa pe piele nuanțele...Urmează zile cu niște hârțogărie pentru cursurile de actorie și urăsc asta, birocrația nu este de mine. Eu sunt pe făcut frumos și de lucrat ce știu eu!”, a spus Doinița Oancea pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel