Donaţia de 10 milioane de dolari a lui Leonardo di Caprio pentru Ucraina, DEZMINŢITĂ. Cel care a dat ştirea iniţială a refuzat să creadă că e falsă

Data publicării:
Leonardo DiCaprio, sursa foto Youtube
Descriere foto: Leonardo DiCaprio, sursa foto Youtube

Zilele trecute, a apărut o informaţie conform căreia Leonardo di Caprio ar fi donat 10 milioane de dolari Ucrainei. Povestea a fost preluată de zeci de mii de persoane pe reţelele de socializare. 

Articolele și postările de pe rețelele de socializare susțineau că DiCaprio are legături cu Ucraina deoarece răposata sa bunică din partea mamei s-a născut în Odessa. Unele dintre articole susțineau că donația de 10 milioane de dolari a lui DiCaprio a fost anunțată de o organizație numită Fondul Internațional Visegrad.

DiCaprio nu a făcut o donație de 10 milioane de dolari Ucrainei și nu are niciun membru de familie din Odessa sau din orice alt loc din Ucraina, a declarat miercuri o sursă apropiată actorului pentru CNN. Sursa a declarat că DiCaprio "este alături de Ucraina" și a făcut donații umanitare către CARE, Comitetul Internațional de Salvare, Salvați Copiii și Agenția ONU pentru refugiați - dar că suma de 10 milioane de dolari despre care se vorbește este falsă, că afirmațiile potrivit cărora DiCaprio ar fi dat bani guvernului ucrainean sau armatei ucrainene sunt, de asemenea, false și că afirmațiile potrivit cărora DiCaprio ar avea "legături de familie" cu Ucraina sunt, de asemenea, false, scrie Mediafax.

Fondul Internațional Visegrad a declarat miercuri pentru CNN că nu a anunțat o donație de 10 milioane de dolari din partea lui DiCaprio către Ucraina și nu deține nicio informație în acest sens.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel