Donald Trump, părăsit de toată lumea. Kevin din „Singur acasă” îi dă președintelui SUA lovitura de grație

Data publicării:
Donald Trump, în filmul Singur acasa 2/ captură youtube
Descriere foto: Donald Trump, în filmul Singur acasa 2/ captură youtube

După ce marile rețele de socializare au anunțat că au suspendat conturile președintelui Donald Trump, celebrul personaj Kevin din seria „Singur acasă” îi dă și el o lovitură președintelui.

Ca urmare a incidentelor de săptămâna trecută, când susținătorii lui Trump au luat cu asalt Capitoliu, tocmai când Congresul american certifica victoria președintelui ales Joe Biden, președintele american a fost pus sub acuzare de Congres pentru incitare la violență.


Trump, care e pe final de mandat, a fost cenzurat și de marile rețele de socializare care i-au închis conturile. 


Se pare că ultima lovitură a fost dată de celebrul Kevin, actorul principal al seriei „Singur acasă”. 


În 1992, Donald Trump a apărut preț de câteva secunde în filmul „Singur acasă 2”. Secvențele au fost filmate chiar în hotelul miliardarului american.

Kevin din „Singur acasă” l-a părăsit și el pe Trump

 

În film, micuțul Kevin, pe numele său real Macaulay Culkin, s-a întâlnit pe holurile hotelului cu actualul președinte american pe care l-a întrebat încotro este recepția. Scenele au devenit imediat celebre și virale. Acum, când Donald Trump a fost cenzurat, mai mulți fani au cerut ca secvența să fie ștearsă digital, iar astfel Trump să nu mai apară în celebrul film. Fanii filmului solicită o petiție în acest sens. Actorul Macaulay Culkin, acum în vârstă de 40 de ani, le-a răspuns fanilor, precizând că nu s-ar opune unei asemenea acțiuni, fiind de acord cu această ștergere digitală, potrivit The Independent.

În prezent, America e profund divizată după incidentele de tristă amintire din 6 ianuarie 2020, când susținătorii lui Trump au atacat Congresul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel