Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce stil a adaptat actrița pentru această ocazie/ VIDEO

Data publicării:
Dolly Parton, sursa instagram
Descriere foto: Dolly Parton, sursa instagram

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID-19. Aceasta a adaptat și un stil diferit pentru a îndemna oamenii să îi urmeze exemplul.

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi i-a îndemnat şi pe alţii să-i urmeze exemplul cu o interpretare adaptată a hitului ei "Jolene", potrivit Agerpres.

"Am aşteptat o vreme, sunt suficient de în vârstă pentru a-l obţine şi suficient de deşteaptă pentru a-l face", a afirmat cântăreaţa de 75 de ani într-un videoclip postat marţi pe Twitter cu mesajul "Dolly primeşte o doză din medicamentul ei".

"Aşadar, sunt foarte fericită că o să-mi fac (vaccinul) Moderna astăzi", a continuat ea.

Legenda muzicii country a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna împotriva COVID-19.

Dolly Parton i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze şi a anunţat că şi-a modificat chiar una dintre piese pentru a se potrivi cu această ocazie. Parton a râs în timp ce cânta parodia, în care numele "Jolene" a fost înlocuit cu "vaccin".

"Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin ... Te implor să nu eziţi. Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, pentru că odată ce ai murit atunci e puţin prea târziu", a cântat ea râzând.

"Ştiu că încerc să fiu amuzantă acum, dar sunt foarte serioasă în legătură cu vaccinul", a adăugat ea.

"Cu cât ajungem mai repede să ne simţim mai bine, cu atât vom reveni mai rapid la normalitate. Aşadar vreau doar să vă spun tuturor laşilor de acolo: Nu fiţi o grămadă de fricoşi - ieşiţi şi vaccinaţi-vă!", a mai spus Parton.


Cântăreaţa americană a fost vaccinată la Centrul Medical al Universităţii Vanderbilt din Tennessee.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel