Dolly Parton, motivul pentru care nu se demachiază niciodată seara. Nimeni nu se aștepta la asta

Data publicării:
Dolly Parton, sursa instagram
Descriere foto: Dolly Parton, sursa instagram

Dolly Parton a șocat pe toată lumea după ce a devăluit motivul pentru care nu se demachiază niciodată seara.

Dolly Parton are 75 de ani și este considerată de lumea întreagă un star al muzicii country. Artistei îi place să fie întotdeauna aranjată și are propriile ei reguli și obiceiuri când vine vorba de frumusețe. 

Artista are însă un obicei ieșit din comun, scrie Just Jared. Dolly Parton obișnuiește să doarmă noaptea machiată, contrar sfaturilor specialiștilor de beauty din toată lumea, care recomandă tuturor să se demachieze neapărat noaptea, înainte de culcare. Într-un interviu pentru Wall Street Journal, cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru.

„Am această rutină când mă demachiez și îmi curăț fața de toate produsele dimineața deoarece îmi țin machiajul peste noapte. Nu se știe niciodată dacă nu cumva o să fie un cutremur sau chiar o tornadă și va trebui să ies afară din casă în toiul nopții, nemachiată!", a declarat Dolly Parton.

„Nu îmi place să ajung acasă și să îmi îndepărtez machiajul complet pentru că bietul meu soț trebuie să mă vadă astfel", a continuat Dolly Parton, „Iar dimineața, când mă trezesc, o iau de la capăt, mă demachiez și mă machiez și retușez machiajul pe parcursul zilei".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Dolly Parton, decizie RADICALĂ în privința statuii ridicată în onoarea sa

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton a publicat un mesaj prin care a îndemnat legislativul din Tennessee să renunţe la planurile de a ridica o statuie în onoarea sa la Capitoliul statului, invocând situaţia actuală la nivel mondial, potrivit Agerpres.

''Vreau să mulţumesc legislativului din Tennessee pentru atenţia acordată printr-un proiect de lege privind ridicarea unei statui a mea pe terenul Capitoliului'', a scris interpreta hitului ''Jolene'' în vârstă de 75 de ani.

''Sunt onorată şi recunoscătoare pentru intenţia lor, însă am solicitat liderilor legislativului de stat să elimine proiectul de lege'', a adăugat artista distinsă cu mai multe premii Grammy de-a lungul carierei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel