Dolly Parton, decizie RADICALĂ în privința statuii ridicată în onoarea sa: ''Nu este adecvată în acest moment''

Data publicării:
Dolly Parton, sursa instagram
Descriere foto: Dolly Parton, sursa instagram

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton a luat o decizie de ultim moment cu privire la ridicarea unei statui în onoarea sa.

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton a publicat joi pe Twitter un mesaj prin care a îndemnat legislativul din Tennessee să renunţe la planurile de a ridica o statuie în onoarea sa la Capitoliul statului, invocând situaţia actuală la nivel mondial, potrivit Agerpres.

''Vreau să mulţumesc legislativului din Tennessee pentru atenţia acordată printr-un proiect de lege privind ridicarea unei statui a mea pe terenul Capitoliului'', a scris interpreta hitului ''Jolene'' în vârstă de 75 de ani.

''Sunt onorată şi recunoscătoare pentru intenţia lor, însă am solicitat liderilor legislativului de stat să elimine proiectul de lege'', a adăugat artista distinsă cu mai multe premii Grammy de-a lungul carierei.

Indicând spre ''tot ceea ce se întâmplă în lume'', actriţa din ''Steel Magnolias'' a precizat că nu crede că ''a mă pune pe mine pe un piedestal nu este adecvat în acest moment''.

Dolly Parton a lăsat să se înţeleagă faptul că nu exclude ridicarea statuii în viitor. ''Sper, însă, că la un moment dat, peste câţiva ani de acum înainte, sau poate după ce nu voi mai fi, dacă simţiţi în continuare că merit, atunci sunt sigură că voi sta mândră în marele nostru Capitoliu de Stat, ca un cetăţean recunoscător din Tennessee'', a scris cântăreaţa născută în acest stat.

Până atunci, Parton - care a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna împotriva coronavirusului - a declarat că intenţionează ''să încerce să facă o treabă bună pentru ca acest stat să fie mândru''.

Parton a respins de asemenea de două ori Medalia Prezidenţială a Libertăţii, iniţial pentru că soţul ei era bolnav şi apoi pentru că nu voia să călătorească în timpul pandemiei de COVID-19, după cum a declarat îndrăgita cântăreaţă la începutul acestei luni pentru programul TV ''The Today Show''.

Deşi preşedintele Joe Biden a contactat-o cu privire la premiu, artista nu vrea să ''facă politică'', aşa a declarat că nu este sigură dacă va accepta distincţia. ''Nu lucrez pentru aceste premii'', a precizat ea. ''Ar fi frumos, dar nici nu sunt sigură că îl merit'', a spus artista cu referire la premiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel