Doliu în muzica lăutărească. George Ciolac, cu numele de scenă George Ness, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Data publicării:
George Ciolac, sursa facebook
Descriere foto: George Ciolac, sursa facebook

George Ciolac, zis Ness, a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19.

Virusul ucigaș din China face tot mai multe victime pe zi ce trece. Tot mai mulți oameni pierd lupta cu virusul nemilos. Printre aceștia se numără și George Ciolac, cu numele de scenă George Ness. Acesta era unul dintre cei mai apreciați țambalagii din România.

De-a lungul timpului, artistul a apărut în mai multe emisiuni și a susținut reprezentații alături de numele mari ale muzicii precum Gheorghe Zamfir sau Johnny Răducanu. În ultima perioadă, era prezent alături de taraful lui la emisiunea lui Mircea Dinescu.

Vestea morții artistului a căzut ca un trăsnet peste familia acestuia, dar și peste cei care au reușit să îl cunoască. Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de una dintre cele mai bune prietene ale lui George Ciolac.

“Prieten din copilărie ca un frate, mă suna mereu sa vadă dacă sunt bine! Dumnezeu să te ierte Ciolac George Nes, e un şoc ce face boala asta criminală”, a fost mesajul postat pe o rețea socială.

 

George Ciolac, despre copilărie

 

În urmă cu ceva timp, George Ness a acordat un interviu pentru Formula As, unde a vorbit despre copilăria sa.

 

“Am avut o copilărie foarte fastuoasă, din cauză că am avut șase mame, nu una singură. Pe mine m-au crescut bunicii și ei aveau cinci fete. Ce să vă zic, nu știu cum s-au făcut lucrurile atunci, dar în acte mama mea e trecută ca sora mea. De la șase zile, bunica m-a înfiat și ea a fost mama mea. Eram răsfățat ca singurul băiat din casă”, a declarat artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel