Doliu în lumea sportului. Un mare campion mondial la box a decedat: ”A murit neașteptat”

Data publicării:
 sursa pixabay/ autor bernswaelz
Descriere foto: sursa pixabay/ autor bernswaelz

Lumea sportului este îndurerată, după ce un mare campion la box s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de soția acestuia.

Un nou deces a șocat lumea sportului. Din păcate, americanul Marvin Hagler a murit la 66 de ani. Acesta s-a născut pe data de 23 mai 1954 la Newark și a decedat pe 13 martie 2021. În acest timp, americanul a câștigat 62 de victorii din 67 de meciuri la categoria de profesioniști, 52 fiind obținute prin KO.

 

Celebrul sportiv este un fost mare boxer al lumii care a luptat în fața publicului din 1973 până în 1987. Însă, timp de șapte ani, din 1980 până în 1987 a reușit în ring să își păstreze titlurile WBA, WBC și IBF prin 12 victorii consecutive și tot de 12 ori Marvin și-a apărat titlul de campion mondial.

 

Marvin Hagler a murit la 66 de ani!

 

Anunțul morții marelui pugilist al lumii, campion incostestabil al categoriei mijlocii între anii 1980 şi 1987, a fost făcut de soția sa în mediul online.

"Cu tristeţe vă anunţ că soţul meu iubit, Marvelous Marvin, a murit neaşteptat la casa noastră, aici la New Hampshire. Familia noastră solicită să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil", a scris soţia fostului pugilist, Kay G. Hagler, pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel