Doliu în lumea muzicii. Starul pop britanic Paul Cattermole, membru al trupei ''S Club 7'', a murit la 46 de ani

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Starul pop britanic Paul Cattermole, membru al trupei "S Club 7" de la sfârşitul anilor '90, a murit la vârsta de 46 de ani.

"Suntem cu adevărat devastaţi de moartea fratelui nostru Paul. Nu există cuvinte pentru a descrie tristeţea profundă şi pierderea pe care toţi o simţim. Am fost atât de norocoşi că l-am avut în viaţa noastră şi suntem recunoscători pentru amintirile uimitoare pe care le avem", se arată în comunicat.

Trupa "S Club 7", creată de fostul manager al Spice Girls, Simon Fuller, a produs numeroase hituri în Marea Britanie între 1999 şi 2003, şi a apărut într-un serial de televiziune destinat copiilor în care cei şapte membri ai formaţiei au interpretat propriile lor versiuni fictive.

Formaţia a anunţat recent un turneu de reuniune pentru marcarea a 25 de ani de la înfiinţare, biletele pentru concertele programate să aibă loc la Londra în octombrie fiind deja epuizate, relatează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel