Doliu în lumea muzicii: Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a încetat din viață, la doar 35 de ani: "A fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor"

Data publicării:
Smaranda Drăghici-Pâslaru, sursa facebook
Descriere foto: Smaranda Drăghici-Pâslaru, sursa facebook

Lumea muzicii este în doliu, după ce soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru s-a stins din viață. 

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru s-a stins din viaăță, la doar 35 de ani. Vestea tristă a fost dată de către Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa. Smaranda Drăghici-Pâslaru a fost una dintre cele mai apreciate voci din Constanța. 

“Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către reprezentanții instituției de cultură .

 

Când va fi înmormântată soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru

 

Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi înmormântată miercuri, 2 februarie 2022. Cei care au apreciat-o îi pot aduce un ultim omagiu la Casa Albastră din Constanţa. În cadrul instituției de cultură va avea loc, la ora 13:00, slujba religioasă, potrivit cancan.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel