Doliu în lumea muzicii. Rapperul american Young Dolph, împuşcat mortal într-un magazin din Memphis

Data publicării:
Young Dolph, sursa instagram
Descriere foto: Young Dolph, sursa instagram

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat miercuri în timp ce se afla într-un magazin de dulciuri din Memphis, Tennessee, au anunţat autorităţile locale.

''Pe 17 noiembrie 2021, la ora 12:24, agenţii de poliţie din Memphis au fost chemaţi la locul unui schimb de focuri'', a declarat poliţia din Memphis într-un comunicat. ''O victimă de sex masculin a fost localizată şi declarată decedată la faţa locului'', au precizat autorităţile.

''Din informaţiile preliminare reiese că victima este Adolph Robert Thornton Jr.'', cunoscut sub numele de scenă Young Dolph, a indicat poliţia.

Young Dolph, în vârstă de 36 de ani, născut în Chicago şi domiciliat în Memphis, tocmai intrase într-un magazin de dulciuri când o persoană înarmată şi-a făcut apariţia şi l-a împuşcat, relatează presa locală.

Poliţiştii au declarat că nu deţin deocamdată informaţii cu privire la suspect.

Rapperul a devenit cunoscut datorită unor hituri precum ''Major'' şi a albumului său din 2020 ''Rich Slave'', care a urcat rapid în clasamentul muzical Billboard 200.

 În 2017, artistul a fost victima a două schimburi de focuri cărora le-a supravieţuit, unul în Charlotte, Carolina de Nord, în timpul căruia maşina lui a fost atinsă de o sută de gloanţe, potrivit media americane, iar al doilea în Los Angeles, unde a fost lovit de trei gloanţe.

Numeroase vedete din lumea muzicii rap au transmis condoleanţe pe reţelele sociale, printre acestea numărându-se rapperul american Gucci Mane, care a declarat că este ''devastat'' şi rapperul şi actorul american LL Cool J, care a transmis că se roagă pentru copiii şi familia lui Young Dolph.

''Moartea tragică prin împuşcare a artistului rap Young Dolph ne readuce în memorie durerea ce însoţeşte infracţiunile violente'', a scris pe Twitter primarul din Memphis, Jim Strickland. ''Transmit gândurile şi rugăciunile mele familiei şi prietenilor săi'', a adăugat edilul, potrivit Agerpres.

Artistul şi-a lansat primul album, intitulat ''King of Memphis'', în 2016.

Familia artistului conduce o organizaţie nonprofit în Memphis, numită IdaMae, în beneficiul comunităţii, ''oferind programe şi activităţi filantropice pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii prin crearea de oportunităţi pentru educaţie, dezvoltare personală şi conservarea culturii comunităţii''.

Rapperul avea doi copii cu partenera sa, Mia Jaye. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel