Doliu în lumea muzicii populare. Un tânăr artist s-a stins din viață la doar 25 de ani, imediat după ce a fost operat

Data publicării:
Adrian Bâc, sursa facebook
Descriere foto: Adrian Bâc, sursa facebook

Lumea muzicii populare este în stare de soc, după ce un tânăr artist extrem de apreciat în zona Banatului a decedat la scurt timp după ce medicii l-au operat.

Addrian Bâc este unul dintre cei mai apreciați artiști din zona Banatului. La doar 25 de ani, tânărul a ajuns de urgență  la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, în cursul nopții de luni spre marți, cu tensiunea foarte mică. După câteva investigații, medicii i-au pus un diagnostic cumplit:  ocluzie intestinală depășită, motiv pentru care au decis să-l bage de urgență în operație. 

Din nefericire, tânărul artist a decedat la scurt timp după operație, pe patul de la Terapie Intensivă. Părinții acestuia au fost extrem de revoltați de faptul că medicii nu i-au lăsat preț de 4 ore să-și vadă copilul, după ce acesta a ieșit din operație.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – , spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!” a spus o rudă de-ale tânărului, pe Facebook.

 

Toată lumea a rămas șocată la aflea veștii că Adrian Bâc s-a stins din viață. Tot mai mulți prieteni, dar și cunoscuți i-au lăsat regretatului artist sute de mesaje de adio.

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita / Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!” au scris aceștia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel