Doliu în lumea muzicii populare. Un cunoscut artist s-a stins din viață, la 47 de ani

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce un îndrăgit artist s-a stins din viață, la doar 47 de ani. 

Ionel Bebe Lazăr, în vârstî de 47 de ani s-a stins din viață, după ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală incurabilă. Acesta era internat în spital de câteva sîptămâni. De mai bine de un an și jumătate, regretatul artist a fost diagnosticat cu mai multe tumori și a fost nevoit să fie supus și unor intervenții chirurgicale. 

Ionel Bebe Lazăr s-a stins din viață, la doar 47 de ani

În urmă cu ceva timp, regretatul artist și-a exprimat dorința de a rămâne în viață și de a face față cu brio problemelor cu care se confruntă. Acesta începuse ședințele de radioterapie.

” (…) Bine că m-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni. Cred că mă va pune pe picioare după cum văd, cred că sunt spre bine. Am făcut două ședințe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă.

M-am rugat la Dumnezeu, cânt și la biserică, am zis că ‘Doamne, viața mea e în mâinile Tale’, să mă ajute și pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu și doctorii”, spunea Ionel Bebe Lazăr pentru Star Popular.

Ionel Bebe Lazăr, în ultimele clipe din viață: ”Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu”

Regretatul a povestit la acea vreme că a descoperit tumoarea mult prea târziu și că are nevoie de calmante pentru a scăpa de durerile insuportabile. 

”Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut și alte tumori la vezică urinară, pulmon și ficat.

Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul Spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea…viața mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn”, a mai mărturisit cântărețul.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel