Doliu în lumea muzicii populare. O îndrăgită artistă s-a stins din viață, după ce fanii au încercat să o salveze

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce o îndrăgită artistă s-a stins din viață. 

Simona Maria Teodorescu, o cântăreață de muzică populară din zona Banatului, a murit, în ciuda efortului depus de fani pentru a o salva. Artista s-a stins din viață mult prea devreme, lăsând în urma ei multă durere. 

O îndrăgită artistă s-a stins din viață, după ce fanii au încercat să o salveze

În urmă cu câteva zile, fanii artistei au tras un semnal de alarmă, pentru a o salva pe Simona Maria Teodorescu. Aceasta era internată la ATI și avea nevoie urgentă de sânge. 

,,Apelăm la solidaritate în sprijinul consătencei noastre, Simona Maria Teodorescu. Îndrăgita solistă de muzică populară SIMONA MARIA TEODORESCU are nevoie urgentă de sprijinul nostru. Fac un apel solidar către toți cei care o cunoașteți si cei care vreți sa o ajutați.

Are nevoie urgentă de sânge. Grupa 01. Toți cei care vreți sa o ajutați mergeți la centru de transfuzie și spuneți că vreți să donați pentru SIMONA MARIA TEODORESCU internată la ATI Spitalul Județean Reșița. Haideți cu toții sa facem un gest din suflet pentru o persoana care ne înveselește sufletul cu melodiile ei”, a scris un vecin de-al artistei, pe rețelele de socializare.

Din nefericire, îndrăgita interpretă de muzică populară și-a dat ultima suflare pe patul de spital, iar în urma sa a rămas multă durere. Apropiații regretatei artistei au transmis și mesaje de condoleanțe. 

,,Rămas bun draga noastră! Dumnezeu are nevoie de oameni buni, așa ca tine, însă suferința noastră este nemărginită. Dumnezeu să te aibă in pază om cu suflet frumos! / Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Drum lin printre îngeri / Din păcate Banatul mai pierde încă un om de frunte și la o varsta atât fragedă pentru a părăsi aceasta lume. Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Simona Maria Teodorescu și să te odihnești în pace și în liniște”, sunt câteva dintre mesajele apropiaților.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel