Doliu în lumea muzicii populare. O îndrăgită artistă a fost răpusă de o boală cruntă

Data publicării:
Sursa foto: Marina Bucosu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Marina Bucosu, captură YouTube

O îndrăgită artistă de muzică populară s-a stins din viață, după ce a fost răpusă de o boală cruntă. 

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce o îndrăgită artistă s-a stins din viață. Marina Bucosu a decedat în această dimineață, 17 ianuarie, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă. În ciuda eforturilor făcute de medici și de apropiați ca să o salveze, artista s-a stins din viață. 

O îndrăgită artistă a fost răpusă de o boală cruntă

Marina Bucosu a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Artista a avut nevoie urgentă de sânge pentru transfuzii, motiv pentru care apropiații s-au imobilizat imediat. Cu toate astea, îndrăgita interpretă de muzică populară a pierdut lupta cu boala necruțătoare. 

Jeni Nicolau se numără printre persoanele care o plâng pe regretata artistă. Cele două au fost prietene timp de 20 de ani. Aceasta a publicat și un mesaj emoționant, în memoria bunei sale prietene. Jeni Nicolau a mărturisit că a apucat să aibă o ultimă întâlnire recentă cu ea. Totodată, vedeta a avut doar cuvinte frumoase la cea care a fost întotdeauna aproape de a și a susținut-o necondiționat. 

“A plecat Marina mea cea dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!  S-a luptat până în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lângă lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!  A suferit mult, foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor!  Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină!  Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie!  Dumnezeu să te odihnească în pace, Marina BUCOSU! Condoleanțe Familiei!”, a fost mesajul postat de Jeni Nicolau pe pagina de Facebook a cântăreței.

O altă cunoștință a interpretei de muzică populară a transmis un mesaj plin de durere.

„Cu sufletul împietrit am aflat de moartea dumneavoastră! Îmi este tare greu să mă gândesc că nu mai sunteți printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să vă odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri, doamna Marina”, a scris ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel