Doliu în lumea muzicii. Interpretul hit-ului ''You'll Never Walk Alone'' s-a stins din viață

Data publicării:
Myriams-Fotos , pixabay
Descriere foto: Myriams-Fotos , pixabay

Muzicianul britanic Gerry Marsden, care a cunoscut celebritatea în anii '60 ca solist al formaţiei Gerry And The Pacemakers, a decedat.

Anunțul trist a făcut făcut chiar de familia artistului. "Gerry a murit în cursul dimineţii zilei de azi după o scurtă suferinţă care nu a avut nicio legătură cu COVID-19. Soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi", a transmis duminică familia artistului într-un comunicat , potrivit Agerpres.

Prezentatorul radio Pete Price, un prieten al muzicianului, scrisese anterior pe Twitter despre moartea lui Marsden, la vârsta de 78 de ani. Managerul artistului, Robert Pratt, a confirmat de asemenea decesul, potrivit Sky News.

Youtube video image

Una dintre cele mai cunoscute piese ale grupului înfiinţat la Liverpool, ale cărui prime trei single-uri au devenit hituri care au ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie, este piesa "You'll Never Walk Alone".

Cântecul a fost imnul clubului englez de fotbal Liverpool FC timp de decenii şi poate fi adesea auzit şi pe alte stadioane de fotbal.

Liverpool FC i-a adus un omagiu lui Marsden, duminică, pe Twitter. "Cu mare tristeţe aflăm despre trecerea în nefiinţă a lui Gerry Marsden", a scris clubul. "Cuvintele lui Gerry vor trăi pentru totdeauna alături de noi. Nu vei fi niciodată singur", se mai arată în mesaj, cu referire la titlul melodiei.

Formaţia Gerry And The Pacemakers a avut origini comune cu grupul mai bine cunoscut din Liverpool, de pe aşa-numita scenă Merseybeat, The Beatles, dar şi acelaşi manager, Brian Epstein, şi acelaşi producător, George Martin.
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel