Doliu în lumea muzicii. Dirijorul și compozitorul Răzvan Metea a murit de COVID-19, la doar 42 de ani

Data publicării:
Răzvan Metea, sursa facebook
Descriere foto: Răzvan Metea, sursa facebook

Răzvan Metea, un cunoscut dirijor și compozitor din Cluj, a murit la doar 42 de ani din cauza COVID-19.

Răzvan Metea, cunoscut dirijor, compozitor și profesor la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, a murit joi, din cauza COVID-19. Muzicianul avea doar 42 de ani. 

"O veste odioasă. A încetat din viață compozitorul, dirijorul și profesorul Răzvan Metea. O mult prea tânără victimă a virusului Covid-19. Condoleanțe și multă putere familiei.", se arată într-o postare pe facebook a CIMRO. 

Răzvan Metea era dirijorul orchestrei simfonice „Bigg Dimm a'Band” a Academiei de Muzică din Cluj. Muzicianul a fost internat în spital la începutul lunii martie, după care starea sa de sănătate s-a agravat și a fost mutat la Terapie Intensivă.

"Pentru mine este tragic. Şi niciun fel de idee că undeva în ceruri şi-a găsit liniştea nu mă poate mulţumi, deoarece locul lui binemeritat cu deplină măsură era aici, printre noi toţi. Mă temeam, deşi nu admiteam, că va veni o dimineaţă când voi afla că inevitabilul s-a produs. Şi iată că această dimineaţă s-a şi întâmplat. 22 aprilie, în jurul orei 11.30.",  a scris unul dintre colegii artistului, relatează DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel