Doliu în lumea fotbalului. Un tânăr sportiv s-a stins din viață subit, la doar 25 de ani

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nigel Msipa
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nigel Msipa

Un tânăr fotbalist s-a stins din viață, la doar 25 de ani. 

Fostul as al naționalei U19 a Germaniei a decedat subit, la doar 25 de ani, cauza morții nefiind încă dezvăluită oficial. Postul german BR24 relatează că moartea lui Diawusie s-a datorat unor "cauze naturale". Diawusie a urcat în ierarhie la RB Leipzig, un gigant din Bundesliga. În acest sezon, el a jucat pentru Jahn Regensburg, un club din liga a treia germană.

Un tânăr fotbalist s-a stins din viață, la doar 25 de ani

Aceștia au publicat o declarație emoționantă, în care se spune "În această marți, SSV Jahn a primit vestea teribilă că profesionistul Jahn Agyemang Diawusie a murit la vârsta de 25 de ani. Clubul este șocat și profund întristat de acest eveniment tragic." Familia Jahn jelește alături de cei îndurerați, iar gândurile lor sunt alături de familia, rudele, prietenii apropiați și tovarășii lui Agyemang. Din cauza situației teribile și din respect pentru familia sa, cerem ca intimitatea lor să fie respectată."

Omagii au curs din tot fotbalul german

Fostul club Leipzig a declarat: "Această veste ne afectează profund. Plângem pierderea fostului nostru jucător Agyemang Diawusie, care a decedat la vârsta de doar 25 de ani. Gândurile noastre sunt alături de familia sa, de prietenii săi și de clubul său SSV Jahn Regensburg. Odihnește-te în pace, Agyemang". a transmis Eintracht Frankfurt pe Twitter: "Suntem la fel de șocați și le dorim multă putere familiei și prietenilor săi în aceste momente dificile. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie".

Hamburg a declarat: "Ambele echipe au fost învinse de un atac de cord: "Condoleanțele noastre. Gândurile noastre sunt alături de familie, rude și prieteni și de club. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie".

Stuttgart a adăugat: "Suntem șocați. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către familia, prietenii și SSV Jahn. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie".

Diawusie și-a început cariera de fotbal la vârsta de doar șase ani, când s-a alăturat academiei Fortuna Regensburg. După o perioadă petrecută tot la Jahn Regensburg, a fost apoi luat de giganții germani Nurnberg, înainte ca RB Leipzig să îl cheme în 2015. Diawusie a petrecut trei ani cu cei care au jucat în Liga Campionilor, dar a plecat fără a face vreo apariție la nivel de seniori. Au urmat diverse stagii la cluburi precum Ingolstadt, Dynamo Dresda și SV Ried din Austria. Iar Diawusie a coborât apoi în cel de-al treilea eșalon german la începutul anului la SpVgg Bayreuth.

În vară, s-a reîntors la fosta echipă de tineret Jahn Regensburg și a jucat 12 meciuri înainte de moartea sa prematură. Diawusie a mai câștigat o singură selecție pentru naționala U19 a Germaniei în 2016 și a condus și propria sa marcă de modă, potrivit thesun.comGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel