Doliu în lumea filmului. Un celebru actor din filmul "Star Wars" s-a stins din viață

Data publicării:
Daniel Logan, instagram
Descriere foto: Daniel Logan, instagram

Lumea cinematografică este în doliu, după ce un cunoscut actor care a dat viață unui personaj in filmul "Star Wars"  s-a stins din viață.

Jeremy Bulloch, actorul care a interpretat personajul Boda Fett din filmul "Star Wars"  a încetat din viață la vârsta de 75 de ani. Actorul a murit joi, la Londra, în urma unor „complicațiilor de sănătate”, însă suferea și de boala Parkinson. Anunțul a fost făcut chiar de unul dintre apropiații lui Jeremy, care a transmis și un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

“Jeremy a murit liniștit pe 17 decembrie 2020, în urma unor complicații de sănătate; el trăia de câțiva ani cu boala Parkinson. El și-a petrecut ultimele săptămâni de viață alături de personalul minunat de la Spitalul St George din Tooting, situat aproape de casa în care el și soția sa Maureen locuiseră împreună de mai bine de cincizeci de ani. Maureen și doi dintre fiii săi, Jamie și Robbie, au fost alături de el în ultimele sale zile.

Jeremy a avut o viață lungă și fericită ca actor și a fost cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele «Summer Holiday», «Star Wars» și «James Bond»; serialele «Newcomers», «Doctor Who», «Agony and Robin of Sherwood» și mai multe producții de teatru. Departe de ecran, Jeremy era un fotbalist și un jucător talentat de crichet. De asemenea, el a susținut o serie de organizații caritabile, inclusiv Spitalul Great Ormond Street, unde a fost salvată viața nepoatei sale. A fost devotat soției sale, celor trei fii și zece nepoți care îl iubesc mult și cărora le va fi dor de el teribil”, a scris Jason Griffiths pe facebook.

Daniel Logan, actorul care l-a înlocuit pe Jeremy Bulloch ca să joace rolul lui Boba Fett începând cu 2002, “Star Wars: Episode II – Attack of the Clones”, i-a adus  un ultim omagiu actorului.

“Nu-mi pot stăpâni lacrimile acum, când anunț că Jeremy Bulloch a murit!!! Odihnește-te în pace, legendă. Eu nu voi uita niciodată ce m-ai învățat!! Te voi iubi pentru totdeauna!! Convențiile nu vor mai fi la fel fără tine. Forța fie cu tine întotdeauna”, a scris Daniel Logan pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #DanielLogan (@instadaniellogan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel