Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață John Reilly, actorul din serialul "General Hospital"

Data publicării:
Doliu. Unsplash.com/ autor David Tomaseti
Descriere foto: Doliu. Unsplash.com/ autor David Tomaseti

Actorul John Reilly, un star al telenovelelor nord-americane, devenit celebru după ce a interpretat personajul Sean Donely în serialul "General Hospital", a murit sâmbătă seară la vârsta de 84 de ani.

Informaţia a fost confirmată pe Instagram de fiica starului american, Caitlin Reilly, care este actriţă şi vedetă pe TikTok.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Reilly (@hicaitlinreilly)

Născut pe 11 noiembrie 1936 în Chigaco, John Reilly şi-a început cariera în actorie în anii 1960, interpretând roluri secundare în seriale precum "Death Valley Days", "Apple's Way" şi "Gunsmoke". În 1974, l-a înlocuit pe John Collenback în rolul medicului Dan Stewart din serialul "As the World Turns", pe care l-a jucat până în 1976.

Alături de rolurile sale din televiziune, John Reilly a apărut şi în câteva filme pentru marile ecrane, remarcându-se în producţii precum "The Main Event" (1979) şi "Gorp" (1980).

În 1983, actorul american a primit un rol recurent în celebrul serial "Dallas", iar în anul următor a fost distribuit în rolul Sean Donely din "General Hospital". A rămas în acest serial până în 1994 şi a reluat personajul Sean Donely în două ocazii, în anii 2008 şi 2013. Pe lângă evoluţia sa din "General Hospital", John Reilly a apărut şi în episoade din alte producţii TV celebre, precum "Beverly Hills 90210", "Sunset Beach" şi "Passions".

John Reilly şi soţia lui, Liz, au împreună trei fiice



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel